image
image

 

Operation Penguin

Operation Penguin är namnet på ett projekt som ska leda till att samtliga Choicehotell ISO 14001-certifieras innan slutet av 2009. ”Penguin” är vårt miljöstyrningssystem som nu implementeras på alla våra hotell i Norden. Miljöstyrningssystemet etableras i enlighet med den internationellt erkända ISO 14001-standarden och Det Norske Veritas (DNV) är certifieringsorgan. 

Transport- och resesektorn står för 20 % av världens totala utsläpp av klimatgaser. I egenskap av Skandinaviens största hotellkedja är Choice Hotels Scandinavia AS en del av problemet. Men vi ska också vara en del av lösningen. Choice tar ansvar och vi har stora ambitioner med tanke på vår miljöinsats. Under många år har vi arbetat hårt med att minska användningen av energi, vatten och kemikalier.

Med ISO-certifieringen vill vi stärka vårt miljöengagemang ytterligare. Det finns flera bra märkningssystem som dokumenterar ett företags miljöarbete. Choice har valt det internationellt erkända miljöstyrningssystemet ISO 14001, eftersom det stämmer väl överens med de visioner och åtgärder vi kommer att sätta i verket. Ett centralt nyckelord i ISO-standarden är kontinuerlig förbättring och vårt miljöstyrningssystem etableras med tanke på ett dynamiskt och ambitiöst miljöarbete.
I november 2007 skrev Choice ett avtal med Det Norske Veritas, som är vårt certifieringsorgan.

Läs mer om Choice Hotels miljösatsning
 
 

Boka rum

Ankomstdatum
Choice Hotels calendar
Avresedatum
Choice Hotels calendar
Rum
Vuxna
Barn

Kontakta oss

Namn
E-post
Meddelande
 
Clarion Hotel Plaza, Adress: Västra torggatan 2, 652 25 Karlstad, Tel 054-100 200, Fax 054-100 224, E-post: cl.plazakarlstad@choice.se
© 2006-2010 Clarion Hotel Plaza
Choice Club Choice Hotels