image
image

 

Do not disturb the rainforest

”Regnskogen är fantastisk. Där finns över hälften av jordens alla arter, men den täcker bara sex procent av jordens yta. Miljoner människor har regnskogen som sitt hem och hämtar nästan allt de behöver från den. Men även vi som bor långt från regnskogen är beroende av de livsviktiga mediciner den bidrar med och dess förmåga att reglera klotets klimat. 20 % av världens utsläpp av klimatgaser beror på skövlingen av tropiska skogar. Regnskogen behöver ditt stöd!”

Lars Lövold, chef för Regnskogfonden.


Choice Hotels Scandinavia vill ta ett särskilt ansvar för det globala klimatet. Eftersom avverkningen av regnskogen står för 20 % av de människoorsakade koldioxidutsläppen är det både naturligt och viktigt att sätta fokus på detta. Att bevara regnskogen är den absolut snabbaste och mest kostnadseffektiva klimatåtgärd som finns. Choice har beslutat att pålägga sig själv en ”grön skatt” för att stötta Regnskogfondens globala arbete.

”Do not disturb the Rainforest” – Genom att bo en natt på ett Choice-hotell, bevarar du 100 m2 regnskog på ett år.

Stödet från Choice går till Asiens största kvarvarande regnskogar på ön Nya Guinea, och bidrar också till att skydda särskilt sårbara områden där indianerna lever i Amazonas. Om du vill ha mer information om hur du kan bidra i egenskap av regnskogsbeskyddare besöker du:

www.regnskogfondet.no

Boka rum

Ankomstdatum
Choice Hotels calendar
Avresedatum
Choice Hotels calendar
Rum
Vuxna
Barn

Kontakta oss

Namn
E-post
Meddelande
 
Clarion Hotel Plaza, Adress: Västra torggatan 2, 652 25 Karlstad, Tel 054-100 200, Fax 054-100 224, E-post: cl.plazakarlstad@choice.se
© 2006-2010 Clarion Hotel Plaza
Choice Club Choice Hotels